Sandale “Leopard”, 320 ron, cod VS302012

Advertisements

3 thoughts on “Sandale “Leopard”, 320 ron, cod VS302012

 1. Superbi pantofii!!!! dar sincer pretul mi se pare cam mare, acelasi ca si in magazine, ma asteptam ca pentru un magazin online preturile sa fie putin mai mici. Iar faptul ca mai trebuie platit si curier pentru comanda mai mica de 500 ron mi se pare exagerat.

  • Buna Violeta. Intr-adevar preturile sunt mari, insa ele imi sunt impuse de producatorii insasi. Incaltamintea din categoria “preturi mari”, care se gaseste pe site-ul nostru, nu se comercializeaza in magazine, ci exclusiv online, astfel nu se poate face o comparatie cu pretul de magazin, pentru ca nu avem de unde sa stim ce adaos ar pune un comerciant la un pantof care vine de la producator destul de scump.
   Ideea este ca acesti pantofi sunt de calitate superioara si eu consider ca merita fiecare banut. Daca intri putin pe site-urile care comercializeaza pantofi in Romania, vei vedea ce preturi sunt, aprox 220-300 ron pentru pantofi chinezesti din materiale sintetice, de proasta calitate.

   Inafara de aceasta categorie de pantofi scumpi, disponibili exclusiv online, se mai poate gasi la noi pe site si incaltaminte la preturi mai mici, pe care o gasesti si in magazine, care insa la noi este mai ieftina: de pilda balerinii si sandalele cu pretul de 150 ron, sunt mai ieftine decat in orice magazin din tara.

  • In ceea ce priveste taxa de curierat, nimeni nu livreaza produse/pantofi gratuit. In orice magazin online care comercializeaza pantofi, vei vedea ca taxele de curierat sunt suportate de client. Eu ca si comerciant suport o parte a taxei, si anume taxa de retur a platii.
   Speram ca in viitor sa avem atat de multe comenzi incat sa ne permitem sa livram pantofi romanesti minunati tuturor gratuit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s