Despre PANTOFI ROMANESTI

VIZITATI-NE PE NOUL NOSTRU SITE: http://www.pantofiromanesti.ro/
http://www.pantofiromanesti.ro/ este primul magazin, in care puteti cumpara online EXCLUSIV PANTOFI ROMANESTI, realizati de designeri si fabrici de incaltaminte din Romania, din piele naturala 100% si respectand standardele de calitate.

SUSTINE ECONOMIA ROMANEASCA! CUMPARA ROMANESTE!

Acest magazin online a fost creat din dorinta de a prezenta tuturor oamenilor minunatii pantofi romanesti, in pofida celor importati din China, Turcia sau Italia si pentru a incuraja romanii sa cumpere incaltaminte produsa local.
In Romania se fabrica anual milioane de perechi de pantofi, aproape in totalitate din piele naturala, dintre acestea numai un procent mic este vandut pe piata romaneasca, restul fiind exportat; din pacate insa nu sub numele producatorului sau al designerului roman, ci sub nume mari ca Louis Vuitton, Tommy Hilfiger, Gucci, care isi produc colectii intregi in sistem Lohn, in fabricile romanesti.

In magazinul http://www.pantofiromanesti.ro/ veti gasi pantofi confectionati in exclusivitate din piele naturala, selectati, pe criteriul calitatii, din tot ceea se gaseste mai bun pe piata “romaneasca” de incaltaminte.

Pe parcurs vom selecta noi fabrici si producatori romani si noi designeri talentati, ale caror creatii le vom prezenta aici spre vanzare.
Va invit prin urmare sa faceti shopping romanesc de calitate si sa va bucurati de cei mai frumosi pantofi pe care ii puteti comercializa exclusiv online pe http://www.pantofiromanesti.ro/

Daca nu gasiti pantofii in culoarea preferata sau vreti sa schimbati de pilda pielea cu velurul sau cu pielea lacuita, acestia pot fi facuti pe comanda in 7 -14 zile, in culoarea si materialul dorite.
In fiecare saptamana va asteapta modele noi!

Nu uitati de promotiile noastre. Puteti sa achizitionati incaltaminte mai ieftina, la fel de minunata insa, 100% romaneasca, 100% piele si calitate exceptionala.

Va asteptam pe noul nostru site http://www.pantofiromanesti.ro/

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s